Zen Club


 Zen Gym, cel mai nou și modern centru de fitness spa din Alba Iulia, oferă tuturor iubitorilor de sport și relaxare, într-o ambianță exclusivistă, toate facilitățile necesare pentru practicarea unei game variate de sporturi.

 Zen Gym este un nou concept de centru fitness spa, realizat de la zero, parțial cu finanțare europeană, toate spațiile fiind gândite și proiectate astfel încât să satisfacă cerințele celor mai pretențioși clienți.

 Într-un spațiu generos construit cu materiale și finisaje de cea mai bună calitate, centrul oferă, în cei 1500 de mp ai săi, posibilitatea desfășurării unei game foarte variate de activități sportive și de relaxare, astfel încât clienții noștri să se simtă excelent, indiferent de sporturile pe care decid să le practice.

 Zen Gym oferă spații de parcare generoase și este situat la 5 minute de mers pe jos de Piața din Cetate oferind, pe de altă parte, o panoramă deosebită asupra orașului. (Accesul se poate face din giratoriul de la Piața din Cetate, mergând pe strada Toporașilor până la intersecția cu str. Mircea Eliade, de unde se face la stânga pe sensul unic și după 200 m ajungi la drumul de acces către Zen Gym)

 Centrul dispune de recepție și bar sportiv unde clienții vor beneficia de toate informațiile necesare privind abonamentele, facilitățile pe care centrul le oferă. Zona de bar este spațioasă oferind clienților posibilitatea de a se relaxa, atât înainte cât și după activitățile sportive practicate.

Servicii

Dotări

 Barul sportiv, vestiarele, dușurile, spațiul cardio-fitness, piscina, spațiul multifuncțional (aerobic), sauna, sala de masaj, aerul condiționat, sistemul audio, sistemul wi-fi sunt gândite până la cel mai mic detaliu și adaptate pentru a ne putea desfășura activitatea la cele mai înalte standarde.

Cardio-fitness

 În spațiul pentru cardio-fitness te așteaptă aparate noi, de ultimă generație, aduse pe piața din România de unul dintre cei mai importați producători de aparate fitness de pe plan mondial, lider de piață in Italia- Panatta.

 Zen Gym este unicul centru pilot al Panatta în România. Anvergura proiectului nostru a fost, astfel, recunoscută de unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de fitness la nivel mondial, lider de piață în Italia.

 Sunt aparate unice în Alba Iulia, fiind la dispoziția voastră 75 de posturi de lucru care să vă asigure un antrenament complex.

 Sala are în dotare echipamente cardio și echipamente forță.

 În oricare moment al zilei sunt 4 instructori de fitness în sală al căror scop este să îți ofere asistență astfel încât să îți atingi scopul, în condiții de securitate. Un personal trainer îți poate urmări evoluția și poate puncta acele detalii care aduc un plus de valoare modului în care arăți.

 Spațiul multifuncțional

 Spațiul larg, multifuncțional, te va îmbia să participi activ la zumba, gimnastică aerobică, step aerobic, Tae bo, Body pump, Kangoo, 40+, Flexi bar, Fit Part, Fitness Extrem, Aerobic, Stretching, Pilates.

 Și pentru că ne adresăm vouă, oamenilor activi, cu un program diversificat și încărcat, ne-am gândit la un orar care să îți ofere o plajă cât mai largă de alegeri.

 Masaj, terapie bowen

 Personalul de la recepție îți va asigura programarea unei ședințe de masaj sau de terapie bowen ca să ai parte de ralxarea binemeritată.

 Saună

 Îți punem la dispozițe o saună de capacitate mare pentru a-ți asigura detoxifierea organismului, atât de necesară celor cu un ritm de viață alert.

 Bar sportiv

Barul sportiv din incintă te va îmbia să consumi băuturile recomandate după activitatea sportivă în compania prietenilor tăi, într-o ambianță deosebită. Te vei hidrata după atâta odihnă activă și îi poți oferi corpului tău sursa de vitamine zilnice chiar la sala de sport!

 Piscină

 Complexul dispune de o piscină descoperită de 16 m lungime pe 6,5 m lățime, piscină încălzită, astfel încât de primăvara devreme până toamna târziu, clienții să se poată bucura de plăcerea și relaxarea necesare în urma antrenamentelor sportive.