Clubul Sportiv Ecvestru Decebal


 Va oferim sansa de a petrece clipe minunate in mijlocul naturii, departe de poluare si de zgomotul urban. Oferim sansa invitatilor de a calari in compania instructorilor specializati si a se relaxa in compania cailor.

 Pentru clientii fideli asiguram in zilele insorite plimbari cu caii in padure, momente placute de relaxare si posibilitatea de a se obisnui cu caii si a gusta din linistea naturii. Organizam la cerere petreceri, zile de nastere, in incinta bazei, unde aveti acces la o terasa moderna cu 80 de locuri. 

 Clubul nostru beneficiaza de urmatoarele facilitati:

  • 32 de boxe pentru pensiune cabalina 
  • In baza se gasesc 4 cai pentru agrement: 

- Pitbull - 9 ani

- Dalmatian - 7 ani

- Landina - 7 ani

- Mondial - 11 ani

 

  • teren de antrenament cu nisip de 30 x 70 metri 
  • teren de antrenament cu nisip pentru avansati de 60 x 85 metri 
  • antrenor de inalta clasa atat pentru copii cat si pentru avansati : Ovidiu Imbrea  si Mihai Silvestru 
  • manej de 22 x 35 metri - cand conditiile meteo nu permit antrenamentul in aer liber

 Winston Churchill spunea că "Nici o oră din viaţă nu este irosită dacă este petrecută în şeaua unui cal.", iar la Clubul Sportiv Ecvestru Decebal noi încercăm să oferim tuturor posibilitatea de a se relaxa şi a petrece timpul liber în compania acestui nobil animal.

 Pentru cei care doresc un antrenament adecvat personalităţii şi stilului lor, un antrenament care să respecte şi să pună în evidenţă calităţile calului şi ale călăreţului, făcând din cei doi o echipă sau pentru cei care doresc doar o oră de relaxare în compania unui “prieten” de încredere care nu îi va judeca niciodată sau o plimbare călare acesta este locul ideal. Noi punem accent pe calitate şi nu pe cantitate, adoptând ritmul potrivit fiecărui călăreţ, dorind obţinerea de rezultate pe termen lung şi nu pe termen scurt. Deviza după care ne conducem antrenamentele este: „Cu paşi mici spre un rezultat mare!” Pentru a putea realiza acest lucru punem la dispoziţia iubitorilor de cai mari şi mici doi cai de agrement antrenaţi special pentru lucru cu amatorii şi copii (Pitbull şi Dalmaţian) şi un ponei (Jessica). Pitbull este un Holsteiner murg de 8 ani cu un caracter blând fiind ideal pentru lucru cu amatorii şi copiii. Calmul său ofera copiilor şi începătorilor curajul necesar pentru a face primul pas şi a urca în şea pentru prima oară, iar celor mai avansaţi le inspiră încrederea în forţele proprii purtându-i în şea peste primul obstacol sau arătându-le primele mişcări de dresaj. Dalmaţian este un roib de rasă ungurească de 6 ani ideal pentru cei care au mai practicat echitaţia şi care îşi doresc mai mult. Inteligenţa şi energia lui ajuta călăreţii amatori să cizeleze cele învăţate şi să abordeze obstacole din ce în ce mai mari. Jessica este o poneiţă pătată cu maro şi alb de rasă Shetland de 8 ani extrem de cuminte, ideală pentru copii mici. Foarte sociabilă, dornică de a fi mângâiată sau de a primi un morcov sau un cub de zahăr va face orice pentru a intra în graţiile copiilor şi a-i plimba călare. La C.S.E. Decebal credem în respectul faţă de cal. Caii ne oferă atât de multe încât este obligaţia noastră să le oferim înapoi măcar respectul şi recunoştinţa nostră pentu efortul lor deosebit. 

 Pachete de beneficii pentru angajati

 O alta propunere a Clubul Sportiv Ecvestru Decebal este aceea de a oferi angajatilor dumneavoastra performanti un pachet de beneficii care pot asigura motivarea acestora si mai ales mentinerea unei conditii fizice excelente.

 Astfel, puteti include in sistemul dumneavoastra de bonificatii un cupon cu valabilitatea de o luna care sa cuprinda 11 lectii de calarie care vor asigura intierea participantului in arta echitatiei. Numarul de cupoane cat si lectiile de calarie oferite pot fi stabilite in deplin acord cu solicitarile dumneavoastra.

 Tarifele sunt negociabile functie de pachetul personalizat oferit companiei dumneavoasta.

Servicii

 Nascut din dragostea pentru cai dar si pentru sportul practicat la cele mai inalte standarde, Clubul Sportiv Ecvestru Decebal a luat fiinta in anul 2008, in urma initiativei a trei entuziasti: Cezar Ivanof, Alin Giurea si Sergiu Astefanesei, care au intemeiat una dintre cele mai moderne baze hipice din Romania, putand concura de la egal la egal cu orice centru similar din Europa. Determinarea si perseverenta cu care s-a lucrat la structurarea acestui concept deosebit s-a materializat prin atingerea a 90% din obiectivele si proiectele propuse. Centrul de Agrement este locatia unde Clubul Sportiv Ecvestru Decebal isi desfasoara activitatea, fiind situat in localitatea Hemeiusi, la 4 km de Bacau, pe DN…soseaua spre Piatra Neamt. Terasa moderna si cele doua terenuri de antrenament se completeaza armonios in ambientul natural, imbiind spre o deconectare totala de cotidian. Antrenorii de inalta clasa monitorizeaza fiecare miscare a celor care se antreneaza sub atenta lor indrumare cu un professionalism desavarsit. Un alt proiect remarcabil il reprezinta Scoala de Echitatie, care poate deservi o paleta larga de iubitori de hipism: de la incepatorii care vor deslusi tainele acestui nobil sport alaturi de instructori cu experienta, pana la cei avansati care stapanesc tehnicile invatate cu profesionalism si seriozitate, putand participa fara complexe la concursurile nationale si internationale de gen. Scoala de dresaj este solicitata de cei care detin un cal si pe care doresc sa il poata struni si conduce, sa isi coordoneze tinuta in timpul calariei. Pensiunea cabalina are 32 de boxe unde caii beneficiaza de cele mai bune conditii, in conformitate cu normele europene in vigoare Desi abia infiintat in 2010 de la inaugurarea acestui club sportiv, acesta si-a faurit deja un renume binemeritat printre cunoscatorii sportului hipic la nivel national, prin cele 3 concursuri de mare clasa care au avut loc deja in Centrul de Agrement de la Hemeiusi in anul 2010. Primul din aceste evenimente, care a avut loc intre 23-27 iunie 2010, il reprezinta CUPA DECEBAL - CUPA NATIONALA DE SARITURI PESTE OBSTACOLE, realizat sub egida Federatiei Ecvestre Romane si a Clubului Sportiv Ecvestru Decebal. Intre 8-11 iulie 2010, CUPA FEDERATIEI ECVESTRE ROMANE a fost diputata tot in locatia de la Hemeiusi, iar intre 7-10 octombrie 2010 a avut loc FINALA DE FORTA si FINALA DE AMATORI din cadrul CAMPIONATULUI NATIONAL de sarituri peste obstacole.