Premier Club


 Club Premier va invita la distractie, va invita sa petreceti clipe minunate si de neuitat alaturi de prieteni intr-o atmosfera halucinanta.

 Stilul minimalistic lasa amprenta asupra clubului conferindu-i un gust placut si modern. Va invitam sa petreceti seri de neuitat pline de distractie si muzica buna. Organizam petreceri, revelioane si diferite seri speciale cu diferiti invitati de renume. Fa din noapte zi si lasa-te purtat de ritmul muzicii!!

 Muzica buna isi va face repede simtita prezenta, iar cocktailurile fine si colorate te vor indemna sa le servesti. Club Premier isi invita clientii sa se aseze la una dintre canapele confortabile, unde pot intra lejer 10 persoane, clubul oferind un spatiu destul de mare si incapator.

 De asemenea, la Premier gasiti si un club fitness. 

Premier Fitness Club va invita sa la sport, la o pauza din activitatea dumneavoastra de zi cu zi, o pauza binevenita de relaxare si sanatate! De ce Premier Fitness Club?

- pentru ca promovam calitatea la cele mai inalte standarde
- pentru ca atmosfera este prietenoasa, climtazarea fiind la cele mai inalte standarde, instalatia de climatizare mentine tot timpul un aer proaspat la o temperatura constanta
- pentru ca va punem la dispozitie aparatura ultramoderna (marca FlorySistem) pentru toate grupele de muschi 
- pentru ca oferim servicii si programe pentru toate categoriile de varsta si o gama diversificata de pachete si abonamente
- pentru ca avem un personal calificat gata sa va dea sfaturi utile pentru a face exercitiile cat mai corect
- pentru ca va ajutam sa va imbunatatiti conditia fizica, tonusul muscumlar si sa alungati stresul unei zile obositoare

Fitness-ul are ca scop mentinerea si imbunatatirea sanatatii, tonifierea musculaturii, pierderea kilogramelor in plus, cresterea conditiei fizice. Unii il considera ca o activitate de gimnstatica iar altii spun ca este o activitate cu greutati si la aparate; neinitiatii il considera un sport pentru sanatate.

Oferim diferite tipuri de abonamente:
- abonamente cu sauna (sau fara sauna) 
- abonamente familiale 
- abonamente in functie de fusul orar 

Aparatura pusa la dispozitia dumneavoastra acopera toate exercitiile pentru toate grupele de muschi si este marca FlorySistem. Beneficiem de standarde de calitate si mediu EN ISO 9001/2000 si EN ISO 14001/2001.

Servicii:
- pentru diminuarea statului adipos
- programe pentru dezvoltarea masei musculare
- programe pentru intretinere si tonifiere (programe cardio)
- programe pentru incepatori

Servicii

  • restaurant 
  • club
  • fitness