Tex Club


 Este o cafenea business de clasa, eleganta, care te va face sa te simti tratat regeste de fiecare data cand ii vei trece pragul. Tex-Club cafe reuseste la perfectie sa recreeze pentru fiecare client ideea de intimitate, de loc in care este oricand binevenit si in care se va putea regasi.

 Tex Cafe Lounge de la parter va va ispiti cu aroma cafelei, muzica lenta si lumina difuza. In acest salon va veti putea relaxa pe fotoliile si canapelele rosii si negre, intr-o ambianta plina de stil si de rafinament. Nici pe exclusivisti nu i-am uitat: pe ei ii asteptam in zona "Rockstar" in care stilul si originalitatea respira acelasi aer, definite prin lux, modern si elegant!

 Pentru aceia dintre dumneavoastra care prefera jocul de biliard sau snooker, am creat o zona retrasa la demisol, unde puteti juca relaxat, beneficiind de confort maxim. Cele sapte mese de biliard Dynamic fabricate in Germania si masa de snooker va ofera posibilitatea de a juca in conditii exceptionale, specifice competitiilor profesioniste.

 La etaj, Tex va asteapta la GAMES, unde puteti incerca jocurile electronice. Intr-o atmosfera incarcata de emotia castigului, puteti savura la bar o bautura fina, un vin ales sau o cafea aromata. Daca sunteti fumatori cu siguranta veti fi tentati sa incercati trabucurile si tigarile de foi cu arome diferite.

 Tex Cafe: Elegant, clasic, stilat, inspirand un soi de “somptuos”. Poate pe alocuri rece, pe alocuri sobru, dar in acelasi timp un loc care te relaxeaza si te face sa te simti inspirat. Iar chelnerii si obisnuitii localului au grija sa te faca sa te simti ca acasa, in ciuda aerului de sobrietate pe care o vei resimti initial.