Club Arta Brasov


 Clubul Arta Brasov a fost fondat in anul 1998 si in scurt timp a devenit locul cel mai potrivit pentru a va petrece timpul cu prietenii.

 Inca de la infiintare am incercat sa dam o nota de eleganta si comfort si speram ca ne-a reusit. 

 De ce ARTA?

 Deoarece acest spatiu a fost un cinematograf care se numea "Arta" si clientii veterani nu isi pot inca scoate acest cuvint din inimile lor. 

 Obiectivul nostru principal este sa devenim unul din locurile preferate in alegerea dumneavoastra pentru petrecerea timpului liber. 

 Club Arta, dispune de cel mai mare numar de mese de billiard si tenis de masa din Brasov . Acestea sunt impartite in 10 mese de billiard SAM si 1 masa Dynamic III in salonul principal, 2 mese Dynamic III in separeu, 1 masa de snooker SAM la separeul de la etaj, 3 mese de tenis de masa situate in subsol(fumatul interzis) si 1 masa de tenis de masa la etaj.
Club Arta mai dispune de asemenea de 5 aparate de darts, 1 aparat distractiv cu papusi de plus precum si de un Air Hockei SAM.

 Incepand cu anul 2011 ne-am dorit sa dezvoltam partea sportiva, drept pentru care ne-am afiliat la Federatia Romana de Biliard si Pool. In prezent numarul sportivilor care s-au legitimat pe parte de Ardeal fiind de 37, lucru care ne bucura foarte mult. Ca rezultate in competitii , echipa Arta Brasov a ocupat un loc 2 la Cupa Mosconi de Romania, fiind singura echipa din provincie care a ocupat un loc pe podium alaturi de marile echipe din Bucuresti. In fiecare duminica, incepand cu orele 12:00 organizam concursuri locale la care pot participa toti iubitorii acestui sport, un mijloc extraordinar de socializare si relaxare.

Servicii

 De ce sa devin membru al Club Arta Brasov?

 Ca membru al Clubului Arta Brasov beneficiati de urmatoarele avantaje:

 Cardul de membru va asigura pe langa discount-ul de 30% si posibilitatea de a rezerva mese de Biliard, Snooker sau mese de Ping-Pong.
 Cardul nu este transmisibil, si detinatorul beneficiaza de discount cand este insotit doar de o singura persoana, in restul cazurilor detinatorul cardului beneficiaza doar de posibilitatea de a face rezervari.
 Cum pot deveni membru al Clubului Arta Brasov?
 Pentru a deveni membru al Clubului Arta Brasov si a beneficia de reducerile oferite membrilor (avand discount 30% la Biliard, Snooker, Ping-Pong) va puteti adresa la Bar. Cu 100 Lei puteti obtine cardul de membru care are valabilitate 1 an de zile. Plata se face pe loc.
 Club Arta Brasov isi rezerva dreptul de a-si selecta si anula dreptul de membru al Clubului, daca acestia nu respecta regulamentul de ordine interna a Clubului Arta Brasov.