Metropolitan Club & Events


 Clubul nostru organizeaza evenimente de lux.

 Primul pas în organizarea unui eveniment este alegerea locatiei.

 Indiferent de eveniment: FASHION SHOW-URIZILE DE NASTEREBANCHET-URIDINEURICONFERINTE, etc. , Metropolitan Club &Events este gazda potrivita.

 Avand cele 4 saloane de capacitati diferite, decorate in stiluri variate, cu flexibilitate in amenajarea spatiului, Metropolitan Club&Events este locatia ideala pentru orice eveniment de succes.

 In plus, expertii nostri va vor ghida pentru ca toate detaliile evenimenului sa fie perfecte, iar dumneavoastra si invitatii, sa petreceti momente placute.

 Stim ca imaginea este cea mai importanta pentru compania ta, de aceea la fiecare eveniment corporate organizat si gazduit de Metropolitan Club&Events iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti cu experienta acumulata prin organizarea a sute de evenimente.

 Am pregatit cu atentie cele patru saloane distincte, MANHATTAN, RICHMOND, ADELAIDE si PORTOFINO, cu stiluri rafinate si foarte bine definite, care iti pot asigura cadrul pentru orice eveniment corporate de top.

 Ne caracterizeaza profesionalismul, iar personalul nostru acorda, intotdeauna, o atentie deosebita la cele mai mici detalii. Confortul si relaxarea invitatilor tai sunt o prioritate pentru noi.

 Pe langa prestanta spatiului de desfasurare a evenimentului si serviciile de restaurant de inalta calitate oferite, echipa noastra te poate consilia atat pe parte de sunet, imagine cat si pe parte de aranjamente, decoratiuni si alte elemente care vor asigura succesul oricarui eveniment.

 Cele mai reusite evenimente corporate sunt cele organizate la Metropolitan Club&Events.

 Nunti si botezuri

 Momentele speciale din viata ta trebuie sa fie unice si de neuitat. In spiritul acestor valori, echipa noastra de profesionisti ofera consultanta si informatii detaliate in legatura cu multitudinea de servicii oferite, totul pentru a crea evenimentul pe care l-ai visat.

 Iti punem la dispozitie cele patru saloane, MANHATTAN, RICHMOND, ADELAIDE si PORTOFINO, cu decoruri elegante, o varietate de meniuri delicioase si bauturi fine.

 Ne caracterizeaza profesionalismul, iar personalul nostru acorda, intotdeauna, o atentie deosebita la cele mai mici detalii. Confortul si relaxarea invitatilor tai sunt o prioritate pentru noi.

 Iti oferim experienta noastra pentru ca tu doar sa te bucuri alaturi de cei dragi si sa traiesti clipa!

 Celebrate your best moments… la Metropolitan Club&Events!

 

 

Servicii

Pregatim tot timpul pentru clientii nostri oferte speciale pe tot parcursul anului. Pe langa un pret atractiv, gandim pachete cu mai multe servicii incluse cum ar fi ofertele pentru evenimentele organizate duminica, oferte speciale pentru lunile de primavara, etc …

Ne dorim ca toti clientii nostri sa petreaca momente de neuiat intr-unul din saloanele Metropolitan Club & Events si sa beneficieze de experienta noastra.