Club Spa Militari


 Club Spa Militari Residence oferă locatarilor și nu numai, posibilitatea de a se recrea într-un centru modern de relaxare ce dispune de piscină, jacuzzi, saună, salină, hammam și sală de fitness.

 Club Spa Militari Residence oferă locatarilor și nu numai, posibilitatea de a se recrea într-un centru de fitness și spa ce dispune de servicii și echipamente moderne. Sub atenta îndrumare a instructorilor noștri, într-o atmosferă intimă și relaxantă, Club Spa Militari Residence vă oferă o experiență unică.

 Sub atenta îndrumare a instructorilor noștri, într-o atmosferă intimă și relaxantă, Club Spa Militari Residence vă oferă o experiență unică, de neegalat. Săli complet utilate cu cele mai noi și diversificate aparate cardiovasculare și de tonifiere musculară, alături de instructori experimentați, vă așteptă pentru a vă menține în cea mai bună formă.

 Înotul aduce foarte multe beneficii corpului. Acesta ajută la remodelarea corporală, la menținerea unei stări fizice extraordinare și a unui stil de viată sănătos. După o zi încărcată și obositoare la serviciu, este recomandat să înoti măcar 30 de minute pentru a scăpa de stresul acumulat și de oboseala de peste zi, astfel te vei simți mult mai bine și revigorat. Acest sport este relaxant, te tonifică și te ajută atât din punct de vedere fizic cât și psihic

Servicii

Clubul dispune de:

Activitați precum: