American Ballroom


 American Ballroom va pune la dispozitie 5 saloane de evenimente: New York, Hollywood, Las Vegas, Miami si Chicago, care pot acomoda confortabil peste 850 de persoane. Ambianta eleganta, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie.

 Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor sofisticate ale clientilor nostri si chiar sa depaseasca asteptarile acestora!

 Personalul prietenos, profesionist si cu o vasta experienta organizatorica se va asigura ca evenimentul dumneavostra sa fie de exceptie si sa lase o impresie memorabila. Ne recomanda serviciile profesioniste personalizate, atentia genuina pe care echipa noastra o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe experienta in organizarea de evenimente de amploare.

 Pe langa ambianta rafinata, serviciile profesioniste personalizate si personalul prietenos, American Ballroom pune la dispozitia clientilor o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretentii.

 Un vis sau o dorinta... posibilitatile de realizare sunt nenumarate!

Servicii

 

Evenimente corporate
Renumele dobândit la nivel național transformă American Ballroom într-un punct de reper pentru mediul de afaceri, locul ideal pentru conferințe, întâlniri, seminarii, training-uri, lansări de produse, expoziții, congrese și convenții. Facilitățile de ultimă generație, spațiile flexibile și atenția acordată fiecărui detaliu sunt menite să creeze un cadru care să confere momentului succesul scontat.

Evenimente sociale
La American Ballroom reuniunile, galele de caritate, evenimentele mondene și petrecerile se fac remarcate prin eleganță, rafinament și unicitate. Invitații sunt răsfățați cu experiențe culinare memorabile, servicii de calitate și activități personalizate. Nu oferim doar o locație luxoasă și selectă, ci o întreagă gamă de servicii menite să depășească așteptările clienților noștri.

La American Ballroom reuniunile, galele de caritate, evenimentele mondene și petrecerile se fac remarcate prin eleganță, rafinament și unicitate.
American Ballroom transformă clipele importante din viața clienților în momente de neuitat, prin atenția acordată fiecărui detaliu și prin experiența echipei de profesioniști.

Evenimente de familie
American Ballroom transformă clipele importante din viața clienților în momente de neuitat, prin atenția acordată fiecărui detaliu și prin experiența echipei de profesioniști. Nunți, botezuri, ceremonii, aniversări, toate evenimentele de familie organizate la American Ballroom se remarcă prin stil și eleganță, iar membrii echipei se asigură ca visele și dorințele clienților să devină realitate.

Servicii adiționale (la cerere)
Suita de servicii oferite de American Ballroom cuprinde: aranjamente florale (mese și prezidiu), baloane, decoruri personalizate (mese, scaune etc.), cadouri (mărturii sau cadouri personalizate pentru participanții la seminarii, conferințe etc.), invitații, meniuri, cartonașe personalizate, bar de fructe, cascadă de ciocolată, sculpturi în gheață, agenți de pază, hostess, servicii foto și video, lumini, sonorizare, traducere simultană, consiliere de specialitate etc.