Geografic Club


 Geografic Club a fost infintat ca un vis al unui nou concept de petreceri imbinat perfect cu stilul arhitectural unic, vis ce a devenit realitate. 
 Clubul nostru este privit ca o noua sursa de distractie, oferind un mesaj puternic iubitorilor de petreceri. A fost semnul unui nou inceput ce a marcat evolutia conceptului de clubbing.
 Clubul ofera o gama larga de stiluri muzicale, efecte speciale, high-tech, spectacole de lumini si sunet de calitate.

 Va doriti un eveniment iesit din comun, fancy, glamour, sau o seara corporatista impecabila, ne pliem pe dorintele dumneavoastra, oricare ar fi acestea. Petreceri tematice, evenimente de corporatie, lansari, prezentari de moda, happening-uri, proiectii si multe altele.

 Geografic Club va ofera sansa de a 'respira' un aer occidental si oradenilor meritul de a se distra intr-un adevarat club, avand implementate sisteme de sunet si de lumina de ultima generatie, concomitent cu utilizarea de proiectoare video, transformand clubul intr-un loc unde petrecerea este la ea acasa.

Servicii

 Cei mai buni DJ, cele mai sexy animatoare, cei mai tari invitati se gasesc numai in clubul nostru. Sonorizarea de ultima ora si decorul elegant si modern fac ca atmosfera din clubul nostru sa fie perfecta pentru cele mai mondene petreceri. 

 Pe parcurs clubul s-a dovedit a atrage prin design, prin atmosfera creata de angajatii nostri, prin momentele artistice.
 Vino alaturi de noi! Vino sa impartim bucuria de a fi liberi, moderni si plini de viata!