ATMOSPHERE WELLNESS


 Atmosphere WellnessClub va va ajuta sa integrati in viata dumneavoastra starea de wellness si sa va dezvoltati sanatatea si linistea. Atmosphere WellnessClub cuprinde o zona spatioasa de antrenament cardio si forta, utilate complet cu cele mai noi echipamente Technogym, un studio confortabil pentru ore de dans si aerobic, un studio de spinning, vestiare elegante cu saune dar si o zona de masaj si tratamente.

 Cautarea dumneavoastra a luat sfarsit. Intrand in Atmosphere WellnessClub veti uita de stresul si incordarile vietii moderne de zi cu zi. O larga varietate de servicii sunt disponibile pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra, fiindu-va oferite la cele mai inalte standarde de calitate prin intermediul personalului clubului. Mereu amabili si profesionisti, reprezentantii clubului vor extinde experienta de care veti avea parte mult peste limitele unui club conventional.

Servicii

 Receptie si vestiare

 Primul dumneavoastra contact cu Atmosphere WellnessClub.

 Exclusivitatea este un cuvant mult prea slab pentru a descrie vestiarele clubului. Am dezvoltat special pentru dumneavoastra un “concept” de vestiar la care visati. La intrarea in club veti primi o cheie de la un dulap elegant si curat, numai al dumneavoastra, unde va puteti depozita hainele si obiectele personale, precum si prosoapele pe care vi le oferim. Folositi sauna de cate ori doriti si uitati de stress si de probleme. Dupa un antrenament de prima clasa, luati loc si relaxati-va in interiorul luxos al saunei. Va purifica mintea si trupul.

 Zona Fitness

 Pentru a va oferi cele mai bune oportunitati pentru un antrenament sigur si eficient, bazat pe obtinerea de rezultate vizibile, in cadrul Atmosphere WellnessClub s-au selectat pentru dumneavoastra cele mai bune echipamente fitness marca Technogym.

 Antrenamente Cardio

 Aparatele cardio (biciclete,eliptice, benzi de alergare etc.) prin ele existente fortifică atât aparatul cardiovascular cât şi cel respirator.

 Antrenamentul cardio îmbunătăţeşte funcţionarea şi capacitatea sistemelor respirator şi circulator, măreşte volumul sanguin, creşte capacitatea muşchilor de a produce energie pe cale aerobă şi de a metaboliza grăsimea.

 Antrenamente Forta

 Antrenamentul de forţă este unul din pilonii pe care se clădeşte corpul visat, alături de regimul alimentar şi refacere. El este făcut pe baza unui program individualizat şi a unei evaluării personale.

 Antrenamentul de forţă este o componentă importantă a unui program de fitness echilibrat. Acest tip de antrenament ajută la creşterea rezistenţei oaselor şi cartilagiilor, scăderea riscului accidentărilor, mărirea masei musculare, îmbunătăţirea calitativă a vieţii în general.

 

 Aerobic si Spinning
 Cursurile noastre de aerobic si spinning nu te ajuta doar sa ai un corp de invidiat, ci si sa iti intaresti determinarea si autocontrolul, ducand la o stare mentala imbunatatita, ajutandu-te astfel sa gasesti echilibrul optim intre fizic si mental.

 

 Antrenament Personal
Pentru un program de exerciţii adaptat nevoilor tale, dar şi pentru a te asigura că vei avea permanent pe cineva care să te motiveze să continui să faci sport, antrenorul personal este soluţia cea mai potrivită.

 Cand a fost ultima oara cand v-ati simtit rasfatat?

 Daca doriti sa aveti parte de sustinere suplimentara, antrenorii nostrii personali va vor oferi toata atentia si motivatia de care aveti nevoie.

 Antrenamentele personale in cadrul Atmosphere WellnessClub inseamna mult mai mult decat realizarea unei fise de antrenament iar antrenorii personali reprezinta calea sigura pentru success. Un antrenor personal va fi “ingerul” dumneavoastra pazitor in interiorul clubului si cheia pentru a va dirija catre toate obiectivele pe care vi le propuneti.