Club Amad


 Clubul nostru va sta la dispozitie cu facilitati si dotari ce se  preteaza unei game variate de evenimente. Va doriti un eveniment iesit din comun, fancy, glamour, sau o seara corporatista impecabila, ne pliem pe dorintele dumneavoastra, oricare ar fi acestea. Petreceri tematice, evenimente de corporatie, lansari, prezentari de moda, happening-uri, proiectii si multe altele.

 Intr-o continua dezvoltare, incercam sa atragem toate categoriile de varsta in clubul nostru. Incepand cu studenti, si pana la persoanele de varsta a 2-a, toti sunt bineveniti. Seri tematice, cu diferite profiluri de muzica, seri pentru studenti, concerte cu artisti cunoscuti, toate se afla in programul clubului.

Servicii

 Fiecare seara petrecuta aici este de neuitat: muzica cea mai buna, fetele cele mai sexy, bautura cea mai tare! Cea mai tare distractie din Buzau!  

 Un club   este un local de divertisment care funcționează în general de la lăsarea serii până târziu în dimineață. Un club se distinge, în mod obișnuit, de baruri, puburi sau lounge-uri, prin includerea unei scene de dans și a unui pupitru pentru deejay, unde acesta pune înregistrări house, rock, pop, hip-hop sau R&B