Club Tracia


 Trecut - Prezent - Concept unic in Romania - O noua dimensiune in Clubbing! 

 Totul a inceput de atunci, acum foarte mult timp, cand pe aceste meleaguri salasluiau cei mai viteji dintre Traci, oameni demni, razboinici intelepți și conducatori iscusiți. Si daca acei inaintasi au disparut in istorie, au facut-o contopindu-se in NOI cei de astazi, permitand cercetatorilor moderni sa identifice in poporul roman “cel mai frumos exemplu de continuitate a neamului”. Intr-adevar – aprecia André Armad – acesta este unul dintre cele mai vechi popoare din Europa, fie ca este vorba de traci, locuitorii au ramas aceiasi din epoca neolitica – era pietrei slefuite – pana in zilele noastre, sustinand astfel, printr-un exemplu poate unic in istoria lumii, continuitarea unui neam.

Servicii

 Clubul nostru este privit ca o noua sursa de distractie, oferind un mesaj puternic iubitorilor de petreceri. A fost semnul unui nou inceput ce a marcat evolutia conceptului de clubbing.

 Clubul ofera o gama larga de stiluri muzicale, efecte speciale, high-tech, spectacole de lumini si sunet de calitate.

 Va doriti un eveniment iesit din comun, fancy, glamour, sau o seara corporatista impecabila, ne pliem pe dorintele dumneavoastra, oricare ar fi acestea. Petreceri tematice, evenimente de corporatie, lansari, prezentari de moda, happening-uri, proiectii si multe altele.