Club Echitatie Harneacova


 La începutul anului 2012 La Herneacova s-a finalizat construcţia celui mai mare Centru de Agrement şi Echitaţie din vestul ţării, dotat la cele mai înalte standarde. Manejul găzduieşte în prezent cai din diverse rase în regim de pensiune. Accesul proprietarilor de cai pentru antrenamente sau concursuri este garantat, la fel şi cel al amatorilor care doresc să ia lecţii de echitaţie sau să facă plimbări de agrement cu trăsura.

 Calul tau are nevoie de o casă. Casa lui este la noi. Centrul de Echitație Herneacova închiriaza boxe pentru cai în regim de pensiune, la prețuri avantajoase. Oferim calului tau un regim de viață sănătos și toată dragostea noastră pe care o avem fața de animale. Descoperă-ti pasiunea!

 Pasionații de echitaţie vin la Herneacova, pentru plimbari calare in mijlocul naturii. Orice plimbare începe cu pregătirea cailor. După ce grupul este organizat, începe aventura. Pentru o oră de relaxare, în timpul căreia admira natură din şa, călăreții plătesc până la 80 de lei. Dupa drumetie calaretii servesc masa la Restaurantul manejului unde savureaza preparate culinare traditionale.

Servicii

La noi beneficiati de:

  • echitatie
  • agrement: pescuit, montain bike, picnic
  • restaurant