Shadows Club


 Vrei să-ţi petreci timpul intr-un mod placut? Shadows Club te îmbie cu multe posibilităţi de distractie ! Aici poti juca bowling, biliard, darts, snooker, roulette & slot machines, poţi savura diverse sortimente de cafea Bristot, te poţi delecta cu o multitudine de varietăţi de cocktailuri şi foarte important aici găseşti toate sortimentele de bere rece la sticlă sau la halba asezonate cu celebrele Nachos ! Shadows Club te invită la concerte în fiecare lună, invitaţi speciali vor canta şi vor dansa pentru a crea o atmosfera de neuitat! Shadows Club Non-Stop dă startul distractiei tale !

 Casino Ruletă / Slot Games

 Shadows club vă aşteaptă in sala de jocuri , oferindu-vă cea mai performantă ruletă electronică din Oradea. Ruleta SUPERNOVA este produsă de compania INTERBLOCK , facilităţile de ultima generaţie cat şi designul elegat oferă jucătorului ambianţa perfectă de joc si de ce nu de maximizare a caştigurilor.

 Avantaje client

  • intimitate si confort crescut pentru jucatori
  • pariere uşoara cu ajutorul ecranului tactil LCD
  • pariere printr-o simplă apăsare
  • comunicarea cu jucătorul este posibil în 20 de limbi diferite
  • ruleta_supernova

 DESPRE RULETĂ

 Ruleta este cel mai preferat si popular joc de cazino în România. Aproape toată lumea ştie regulile sale. Scopul în ruleta este de a plasa un pariu pe spatiul în cazul în care bila se opreşte după ce se învârte roata. Bila se opreşte la intamplare la unul dintre cele 37 de numere. Scopul jucatorului este de a anticipa rezultatul prin plasarea unei sume pe spatiul specific de pe masa de ruleta unde bila se va opri după ce roata se învârte. Fiecare jucător pariază împotriva bancherului, indiferent de alţi jucători. Premiul dvs depinde numai de capacitatea dumneavoastră de a anticipa aterizarea bilei şi plasarea corecta a pariului.

 

Servicii

 Shadows Club oferă o gamă largă de activităţi de entertainment, printre care bowling, biliard, snooker şi darts. De asemenea, vă invităm să vă delectaţi gusturile cu multele băuturi speciale, cafelele Bristot, cocktail-uri, nachos și multe altele.