Club Moving Otopeni


Club Moving Otopeni a fost primul club deschis in Romania, fiind primit cu mult entuziasm de catre cei care in scurt timp ne-au devenit membri fideli. Cu o piscina semiolimpica, clase dinamice de aerobic, aparate fitness de ultima generatie, servicii de calitate si un personal prietenos, Club Moving Otopeni a definit un nou standard pentru ce insemna odata o sala de fitness.

Ce vei gasi la Club Moving Otopeni? Piscina acoperita cu dimensiuni semi-olimpice (25x10m) si zona de relaxare interioara si exterioara, studio cardio, utilat cu 5 tipuri de aparate ergonomice cu radio-TV incorporat si sala de fitness cu suprafata de peste 180 mp cu aparatura de ultima generatie TECA (Italia). Studioul de Cycling masoara 60 mp si poate primi 25 de cursanti simultan. Avem doua sali de aerobic: prima cu o suprafata de 180 de mp si a doua de 80 mp; ambele sunt utilate cu accesorii Reebok de cea mai buna calitate si care raspund celor mai inalte standarde. Zona SPA include sauna uscata (finlandeza) si Hammam, plus serviciile de masaj si intretinere corporala oferite de salonul Body Lo.

Pentru copii oferim un spatiu Kids Club, unde cei mici vor fi supravegheati pe timpul antrenamentului dumneavoastra si un program special cu ore de sport si dans dedicate copiilor ( Kids Gym). Adiacent, oferim un teren de fotbal acoperit de 40x20m cu vestiar incalzit si o parcare spatioasa de peste 100 de locuri.

Club Moving Otopeni este mai mult decat un club de fitness, este un stil de viata!

Moving it’s life!