Club Cannabis


 Clubul nostru va sta la dispozitie cu facilitati si dotari ce se  preteaza unei game variate de evenimente. Va doriti un eveniment iesit din comun, fancy, glamour, sau o seara corporatista impecabila, ne pliem pe dorintele dumneavoastra, oricare ar fi acestea. Petreceri tematice, evenimente de corporatie, lansari, prezentari de moda, happening-uri, proiectii si multe altele.

 Intr-o continua dezvoltare, incercam sa atragem toate categoriile de varsta in clubul nostru. Incepand cu studenti, si pana la persoanele de varsta a 2-a, toti sunt bineveniti. Seri tematice, cu diferite profiluri de muzica, seri pentru studenti, concerte cu artisti cunoscuti, toate se afla in programul clubului.

Servicii

  În serile de vineri şi sâmbătă se organizează : karaoke , stand-up comedy şi open mic , live music , new bands , DJ & MC night's şi se oferă kilometri de free shot-uri .

  Organizăm petreceri private sau tematice , onomastice sau aniversări . Meniul este completat de către restaurant/pizzerie Via Margherita , restaurant cu tradiţie în Iaşi , cu specific italian !