Club Keops


 Loc de prima clasa, cu servicii excelente si meniu ce trebuie incercat, Complexul Keops din Petrosani este unul din cele mai frumoase locatii turistice din zona. Aici se pot servi atat preparate traditional romanesti cat si specialitati internationale in restaurantul nostru cat si pe singura terasa unde poti petrece clipe minunate cu atmosfera si aer de vacanta, pe malul lacului. 
 Clubul KEOPS se impune rapid ca fiind un club in voga cu petreceri bazate pe diverse tematici, invitati de marca, unde factorul principal este distractia si petrecerile fiind aici ca la ele acasa, pentru impatimitii dansului si a muzicii bune. 
 Complexul mai detine unica linie de autoservire din oras, casino, strand pentru sezonul de vara, unde apa este calda tot timpul, si un spatiu special amenajat pentru copii unde se tin cele mai grozave petreceri, astfel locatia incercand sa ofere tuturor exact solutia ideala de distractie. 

 Cand dumneavoastra va distrati, puteti lasa copii la Corabia Piratilor.

 In Corabia Piratilor a Complexului Keops gasesti un loc de joaca special amenajat pentru copii! Aici se pot organiza petreceri pentru zilele de nastere sau de nume ale copiilor d-voastra .

Servicii

  • club
  • restaurant
  • loc de joaca pentru copii