Tequila Bowling Club


 Tequila Club a inceput in 2000 si si-a castigat prestigiul prin ambientul elegant si discret,ideal pentru petrecerea timpului liber alaturi de prieteni,familie sau persoana iubita.

 Bowling-ul este un sport foarte variat, spectaculos şi popular, fiind totodată şi unul din cele mai vechi jocuri din lume.

 Aveţi posibilitatea să vă încercaţi şansele pe o pistă de bowling modernă.
 Jucătorii pot să fie în echipe de două sau trei persoane şi trebuie ca în ordine regulată şi succesivă să joace căte un frame pe pistă pănă cănd vor fi jucate toate cele 10 frame-uri. În regulamentele de concursuri trebuie să fie specificat stilul de joc care se aplică. 
 Un joc de bowling constă în 10 frame - uri. Un jucător poate avea două lansări în fiecare din primele nouă frame-uri, în cazul în care nu realizează un strike. Un strike este realizat cănd toate popicele sunt doborate la prima lansare a frame-ului respectiv. Va fi indicat (x) în pătratul mic din partea stăngă a frame-ului respectiv. Suma pentru un strike este 10 plus numărul de popice doborăte în următoarele două lansări. În al zecelea frame, jucătorul poate efectua 3 lansări, dacă realizează un strike sau un spare. Frame-urile trebuie să fie completate de toţi jucătorii după o ordine prestabilită.  
 O eroare se realizează cănd jucătorul nu reuşeşte să doboare cele 10 popice din două lansări avute la dispoziţie in frame-ul respectiv, mai putin in cazul in care dupa prima lansare popicele ramase reprezinta un split.

Servicii

  • Mic dejun
  • Prânz
  • Cină
  • Cafea
  • Băuturi