Club Divino


 Clubul Divino a luat nastere in data de 9 decembrie 2010. Este cel mai modern si mai elegant club din Rm.Valcea, unde muzica buna si distractia ating cote inimaginabile. 
 Cei mai buni DJ, cele mai sexy animatoare, cei mai tari invitati se gasesc numai in Club Divino. Sonorizarea de ultima ora si decorul elegant si modern fac ca atmosfera din Club Divino sa fie perfecta pentru cele mai mondene petreceri. 

 Pe parcurs clubul s-a dovedit a atrage prin design, prin atmosfera creata de angajatii nostri, prin momentele artistice. Astfel clientii care trec pragul clubului nostru se dovedesc a face parte din "High Life"-ul Valcean de noapte. 
 Consideram ca aceasta lume isi poate exprima cel mai bine parerea despre felul cum se prezinta Divino Club
 Vino alaturi de noi! Vino sa impartim bucuria de a fi liberi, moderni si plini de viata!

 De asemenea, beneficiem si de un ballroom.

 Divino Ballroom este locul perfect pentru urmatoarele activitati: Petreceri de companie, Petreceri private, Lansari de produse, Prezentari de Moda, Conferinte de presa, Nunti si botezuri.

 Piscina

 In momentul in care doresti sa te gandesti la plaje insorite si vacante in insule indepartate, e timpul sa iei o pauza de la activitatea cotidiana si sa faci o vizita la piscina Divino.
Pentru a te bucura de o petrecere privata, intima si bun gust, noi iti suntem alaturi si recomandam cea mai frumoasa piscina acoperita din judetul Valcea.

Servicii

 La noi va puteti bucura de:

  • club de noapte
  • piscina
  • ballroom
  • pub

 Locatia din Ramnicu Valcea beneficiaza de: Bucatarie proprie, Capacitate de 300 de locuri sitting, Capacitate de 450 de locuri standing, Sunet si lumini, Bar, Parcare.

 Design festiv

  • Arta fotografica si film
  • Regia evenimentului
  • Program artistic