Club Ecvestru


 La numai 6 km de Sibiu inspre Valcea-Brasov, am deschis portile unui Centru Ecvestru pentru toti iubitorii de cai.

 Clubul dispune de un grajd intins pe o suprafata de 726 mp, amenajat cu 41 de boxe cu dotari moderne, 2 spatii de spalat caii interioare si 2 spatii de spalat exterioare prevazute cu apa calda dar si un uscator.

 Manejul bazei, se intinde pe o suprafata de 25x60mp si a fost realizat cu suport din cauciuc cu insertie de nisip si textile. Manejul poate fi utilizat pentru antrenamentele calaretilor pe timpul zilei cat si pe timpul serii, acesta fiind prevazut cu instalatie de iluminat pentru nocturna.

 Cele 2 terenuri exterioare aferente clubului, se intind pe o suprafata de 8000mp (gazon) respectiv 3600mp (nisip).

 Spatiul de spectatori este realizat pe o suprafata de 150 mp situat la etajul 1 al cladirii. De aici se permite urmarirea directa atat a antrenamentelor care se desfasoara in manej dar si pentru a admira antrenamentele executate pe terenurile de exterioare sau pentru delectarea privirii cu caii la pascut in padocurile exterioare care deservesc complexul.

 La primul etaj, functioneaza un magazin cu produse de calarie pentru toti cei care doresc sa isi completeze echipamentul de echitatie sau pur si simplu doresc sa ia celor dragi o amintire.

 Parterul de 150 mp este dotat cu o selarie, vestiare pentru calareti si grupuri sanitare.

 Centrul Ecvestru dispune de un fanar propriu cu o capacitate de 150t de furaj uscat, 3 silozuri pentru cereale cu o capacitate de 36t si o hala depozit pentru utilaje.

Servicii

  • CENTRU DE ECHITATIE
  • RESTAURANT
  • PENSIUNE
  • EVENIMENTE