Zyos Club


 La Zyos, te invaluie aerul modern si muzica in voga, te intimpina un spatiu cu multa lumina naturala in timpul zilei, datorita geamurilor ample si o lumina blanda si difuza. Seara care te asteapta zilnic sa savurezi numeroasele sortimente de cafea si ceaiuri de cea mai buna calitate, cocktail-uri si fresh-uri la preturi accesibile tuturor,oferte promotionale pentru adolescenti, dar si sa iti petreci serile in compania iubitei,a prietenilor, savurand un cocktail sau o cupa de sampanie.

     Zyos este un locul perfect in care te relaxezi sau socializezi datorita spatiului generos!


     Este genul de design interior care te face sa te simti ca acasa, este comod, dar totusi elegant si avangardist.Sunt mici sansele sa uiti sa povestesti prietenilor despre acest local elegant,prin urmare, Zyos va rezista doar din word-of-mounth, nu neaparat prin publicitate.


     Ce inseamna Lounge?

......Euforia lounge s-a nascut in miezul savuros al vietii urbane, oriunde cultura de club, arta si gustul pentru cosmopolitan s-au contopit.Ea imbratiseaza diversitatea de stiluri si mereu deschisa la nou.Lounge inseamna a lenevi,inseamna divanul pe care stai tolanit in timp ce muzica Buddha-Bar si Café del Mar pluteste lenes in jurul tau.
     Va asteptam zilnic incepand inca de la o cafea dimineata si va servim pana seara tarziu, iar in weekend datorita dj-ului rezident care va face Warm Up-ul si animatoarelor,va oferim distractie placuta intreaga noapte precum si multe oferte daruite pe bar!

      Meniul cuprinde toata gama de whisky incepand cu old de lux scotch pana la irish whisky, cognac de lux,sampanie Dom Perignon, Moet&Chandon, Mumm Rose, brandy, tequila, gin, rum,liquers&digestives,large cocktails, long drinks,non alcoholic cocktails,champagne cocktails,beers, soft drinks, energy drinks…..iar lista continua.
     In Zyos inveti ce inseamna house,electro house, progressive house, tech house,deep house, techno minimal, trance, caci asta puteti asculta pana la 4 dimineata in regim de club cu Dj rezident !
Zyos  va gazduieste prin stilul sau unic, iar conceptul sau de warm up va da tonul la petreceri de neuitat!