Snagov Club


 Situat la mai putin de 25 de minute distanță față de București (cu propria ta mașina ta sau optional cu minibuzele noastre), Snagov Club este fara nici o indoială un adevarat paradis al distracției și totodată unica ta oaza ta de relaxare, ideală pentru oricine. Vei găsi aici o splendida Piscină-bar cu muzică bună si inconjurată de palmieri, un magnific centru SPA, 3 restaurante, un pavilion situat chiar pe malul lacului, grădină generoasă, ponton, 22 camere de lux – absolut totul este la cele mai înalte standarde posibile de confort și calitate, amplasate în inima Rezervației Naturale a Lacului Snagov.

Servicii

 Piscina-bar

 Îți dorești să te răsfeți la soare în apa în care se oglindesc palmieri și să bei un cocktail delicios fără să ieși din apă? Poți face asta fără sa mergi într-o țară exotică. Piscina-bar de la Snagov Club are o apă limpede si curată, pregătită sa te răcorească, șezloguri confortabile pe care să te relaxezi savurând băutura favorită, înconjurat de palmieri, muzică și bună dispoziție.

 Centrul Spa

 Corpul tău este templul tău și merită pe deplin tot ceea ce iți poate oferi un centru Spa de 5 stele, cu dotări ultramoderne și servicii impecabile. Iarna sau vara, indiferent de vreme, temperatura este plăcuta, apa este caldă și atmosfera foarte îmbietoare.

 Salonul de jocuri

 Vrei să te ascunzi de soare, dar să rămâi în compania prietenilor tăi? Ai chef să joci canasta, bridge, table sau biliard? Vrei să urmărești programul favorit de la TV împreună cu familia? Ei bine, salonul de jocuri de la Snagov Club îți oferă un spațiu dedicat, dotat cu 5 mese de joc amenajate pentru a te transporta în atmosfera propriului tău cazinou. Acestea, completate de o masă de biliard și un salon de vizionare audio-video cu o capacitate de 6-8 persoane, îți oferă noi modalități agreabile de a-ți petrece timpul cu prietenii.

 Plimbare cu barca

 Vrei să te aventurezi cu prietenii pe lacul Snagov? Nimic mai ușor! Două bărci cu motor, fiecare cu o capacitate de 6 persoane, îți stau la dispoziție. Află cât este de simplu să beneficiezi de ele. Este suficient să ne contactezi.

 Rezervația naturală Snagov

 Îți dorești să scapi de atmosfera apăsătoare a orașului și de aerul irespirabil al țevilor de eșapament? Ce poate fi mai potrivit decât o rezervație naturală în imediata vecinătate a Bucureștiului? Snagov Club este amplasat în perimetrul Ariei naturale protejate “Lacul Snagov”, cu aer curat, briza apei și parfum răcoros de conifere.
 

Închiriere caiace

Închiriere biciclete

Minigolf