Club Watermelon


Watermelon este un club deschis nu de mult timp care-ti starneste atentia si in care vei reveni cu siguranta!

Atmosfera din club iti permite sa intri o lume a distractiei, in lumea Watermelon! Deschiderea oficiala a clubului a avut loc pe  22 octombrie 2011, printr-o imensa petrecere dublata de un eveniment monden cu o prezentare de moda by Adina Buzatu si un foc de artificii la miezul noptii.

Clubul te va atrage prin designul interior,  muzica house si atmosfera de bun gust.

Clubul Watermelon isi invita clientii sa se aseze la una dintre cele 25 de mese, incadrate de canapele confortabile, unde pot intra lejer 5 persoane. Clubul poate gazdui ~250 de persoane la capacitate maxima.

Te asteptam cu prietenii la o partida de biliard, la un chef la bar, la o petrecere de ziua ta sau oricand simti nevoia sa te distrezi pe cinste!

Servicii

Seri de discoteca

Te asteptam in fiecare sambata incepand cu ora 22:00 la o seara de neuitat! Vino cu prietenii si anunta-ne de venire dinainte. Putem pregati surprize pentru tine daca ne spui!

Aniversari & Petreceri private

Fie ca este vorba de ziua de nastere sau de aniversarea unui eveniment, bucuria intalnirii cu prietenii nu poate suporta alte pregatiri in afara celor vestimentare. Si pentru ca intelegem acest lucru, raspundem cu promptitudine oricaror solicitari intr-un climat in care iti poti alege muzica, luminile si bautura.