Onix Glamour


 Cine suntem? Un mélange reusit intre armonia si bogatia gusturilor, imbinate cu traditia bucatariei romanesti si international si ospitalitatea specifica singelui italian, o servire ireprosabila si ambianta distinsa. Intr-un cuvint, o noua provocare a calitatii gustului si al rafinamentului gastronomic. Pentru ca Onix Glamour a fost conceput ca o oaza de confort si rafinament, gazda perfecta pentru orice eveniment din viata dumneavoastra. Onix Glamour: un loc cu distinctie pentru cei care se respecta!
 Cafeneaua Onix Glamour nu este doar o simpla cafenea ci un spatiu intim si rafinat in care, de la cafeua de dimineata si pana la cina tarzie, vei trai o experienta savuroasa si extrem de bogata in arome. Pentru ca Onix Glamour este locul ideal unde poti lua masa impreuna cu partenerii de afaceri sau te poti destinde alaturi de prieteni. Totul intr-o atmosfera nu neaparat “cu staif”, ci mai degraba intr-o atmosfera placuta, pur si simplu “soft”.

Servicii

Cu suflet, cu pasiune, cu responsabilitate si multa munca, am creat un meniu divers, in care bucataria traditionala si internationala se imbina armonios cu specialitati savuroase, insotite de cele mai faimoase vinuri romanesti, cu delicioasa pizza, cu preparate pe baza de carne, peste, fructe de mare, asortate cu salate sofisticate.

Cele mai bune deserturi si o gama larga de bauturi fine va asteapta sa le savurati! Rigoarea gustului, specifica bucatariei noastre se regaseste in modul in care este gindit si servit meniul.

Echipa noastra de bucatari recompune retete traditionale in noi compozitii menite sa trezeasca si sa incite in toate registrele senzoriale si scoata la iveala combinatii de gusturi, arome, texturi si culori care sa rasfete clientul avizat.

Meniurile se schimba sezonier, iar la crearea acestora se folosesc ingrediente proaspete si de calitate.

La Onix Glamour tot farmecul consta in gust!